Perjantai, Syyskuu 20, 2019, 15:54

3talo2019

Meillä on hyviä uutisia! As Oy Raision Metsätähti uudistuu ja muuntautuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Nyt meillä on tarjota lisää kovan kysynnän saaneita yksitasoisia rivitalokolmioita.

Uudistus tarkoittaa, että olemme muuttaneet alkuperäisiä suunnitelmiamme. Talo numero 3:n kaksikerroksisten 109-neliöisten asuntojen paikalle toteutaan viisi hieman pienempää, yksitasoista asuntoa.

 


– Tämä on ollut useiden asiakkaidemme toive: alle 100 neliön yksitasoisille rivitaloasunnoille on nimittäin huomattavan kova kysyntä. Siksi meille oli tärkeää tehdä tarvittavat muutokset, vaikka rakennustyöt ovatkin jo käynnissä ja yli puolet asunnoista on myyty, sanoo Aki Ojanen Coura Asunnoilta.

 


Muutosten myötä kolmostaloon tulee yksi 89 neliön (4H+K) ja neljä 80 neliön (3H+K) yksitasoista asuntoa. 

 


– Tämä mahdollistaa asuinneliöiden entistä tehokkaamman hyödyntämisen. Asuntojen patiot avautuvat talon eteläpuolelle, ja vastaavasti autokatokset sijoittuvat talon pohjoispuolelle, välittömästi asuntojen sisäänkäynnin yhteyteen, Ojanen kertoo.

 


Muutoksen yhteydessä on haluttu myös parantaa asuntojen viihtyisyyttä ja parantaa kodin rauhaa. Kolmostalon viereinen kahden asunnon paritalo (talo numero 4) saa oman tonttiliittymän, mikä tarkoittaa, että kulku paritalokoteihin ei tapahdukaan kolmostaloa sivuten vaan Nummenpäänkadulta omaa tietää pitkin. 

 


AS OY RAISION METSÄTÄHTI


Osoite: Ketunleivänkuja 1 / 3 / 5 / 7, 21260 Raisio 
Asuntojen määrä: 16 kpl 
Asuntojen pinta-alat: 73,0 m² - 109 m² 
Arvioitu valmistumisaika: kevät 2020 
Rakennuttaja: Coura Asunnot Oy 
Rakentaja: Coura Oy 


MYYNTI:

Aki Ojanen
 Coura Asunnot Oy

Colin Kenton 
 Coura Asunnot Oy 

© 2018 Coura Asunnot Oy 
Kaikki oikeudet pidätetään