Perjantai, Elokuu 23, 2019, 15:43

Järjestimme Raision Katanummenpuistossa esittelytilaisuuden. Vaikka kohteen kaikki asunnot on jo myyty, halusimme tarjota halukkaille mahdollisuuden kurkistaa asuntoihin ja saada vihiä siitä, minkälaisia koteja rakennamme uudessa As Oy Raision Metsätähti -kohteessamme.

 esittely

Esittelykävijöiden joukossa oli muun muassa turkulainen Savolaisen perhe, joka on etsinyt uutta kotia jo parin vuoden ajan. Mitkä fiilikset heille jäi? Voisiko Metsätähdestä löytyä heidän etsimänsä uusi koti?

 

– Kyllä, sitä tässä nyt punnitaan. Asunnoista välittyy hyvä fiilis. Kokonaisvaikutelma on moderni ja skandinaavinen, Mari Savolainen vastaa hymyillen.

 

Hän saapui asuntoesittelyyn yhdessä miehensä Olavin sekä pariskunnan lasten, 5-vuotiaan Vivienin ja 2-vuotiaan Oliverin kanssa. Nelikko ihastui erityisesti rivitaloasuntojen tilaviin maisematerasseihin.

 

– Terassi on hulppea, todellista luksusta. Se on ihana ja käytännöllinen paitsi omassa käytössä myös erityisesti silloin, kun tulee vieraita, Mari pohtii.

 

Laadukas toteutus teki vaikutuksen

 

Metsätähden 109 neliön rivitaloasunnot vastaavat perheen tarpeita.

 

– Koko on juuri passeli, koska tarvitsemme kolme makuuhuonetta. Lapsiperheenä arvostamme myös tilavia kylpyhuoneita ja sitä, että molemmissa kerroksissa on vessat. Lisäksi tykkäämme, että keittiö ja olohuone ovat avointa, yhtenäistä tilaa, Savolaiset listaavat.

 

Olavi kiittelee erityisesti työnjälkeä.

 

– Huomaa, että asunnot on rakennettu laadukkaasti. Olemme kahden vuoden aikana ehtineet kierrellä myös lukuisissa uudiskohteissa, ja kaikenlaista on tullut vastaan. Täällä kädenjälki oli todella siisti.


AS OY RAISION METSÄTÄHTI


Osoite: Ketunleivänkuja 1 / 3 / 5 / 7, 21260 Raisio 
Asuntojen määrä: 16 kpl 
Asuntojen pinta-alat: 73,0 m² - 109 m² 
Arvioitu valmistumisaika: kevät 2020 
Rakennuttaja: Coura Asunnot Oy 
Rakentaja: Coura Oy 


MYYNTI:

Aki Ojanen
 Coura Asunnot Oy

Colin Kenton 
 Coura Asunnot Oy 

© 2018 Coura Asunnot Oy 
Kaikki oikeudet pidätetään