Torstai, Kesäkuu 27, 2019, 07:27

Minna Starck oli siskonsa kanssa kävelylenkillä Raisiossa, kun askellus yhtäkkiä pysähtyi. Katse kiinnittyi kylttiin, jossa mainostettiin Ihalan koulun läheisyyteen rakennettavaa uutta asuinkohdetta. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Kylttiä katsellessaan Minna Starck ihastui kohteen isoihin terasseihin, laajoihin lasipintoihin ja asuntojen yhteyteen sijoitettuihin autopaikkoihin.

– Tajusin, että tämähän on juuri meille passeli ratkaisu. Miehen kanssa juteltuani päätimme soittaa heti myyjälle.

Hulppea terassi, ei pihatöitä

Harmikseen Minna ja hänen miehensä Jan Starck joutuivat kuitenkin pettymään. Kyseisen As Oy Raision Katanummenpuiston kaikki asunnot oli myyty lähes saman tien. Starckit saivat kuitenkin myös hyviä uutisia: Coura Asunnot Oy rakennuttaa vastaavanlaisen kohteen kilometrin päässä sijaitsevalle Inkoisten alueelle.

Tällä kertaa Starckit ehtivät ajoissa. He solmivat kaupat rivitalokolmiosta heinäkuussa 2020 valmistuvassa As Oy Raision Metsätähdessä. Turkulainen pariskunta on enemmän kuin tyytyväinen tekemäänsä ratkaisuun.

– Tämä sopii täydellisesti elämäntilanteeseemme. Nyt, kun lapset ovat jo muuttaneet kotoa pois, emme tarvitse enää omakotitaloa. Vietämme koko kesän mökillä, joten emme enää myöskään halua omaa pihaa emmekä pihatöitä. Siksi arvostamme upeata yläterassia, Minna iloitsee.

Moderni, tyylikäs ja helppo

Asunnossa viehättävät erityisesti korkea ja valoisa olohuone. Entisille omakotitaloasujille tilava varasto ja erikseen ostettavissa oleva lisävarastotila ovat selkeä plussa. Myös tyylillisesti As Oy Raision Metsätähti on pariskunnan toiveiden mukainen.

– Tätä päivää oleva, moderni, vaalea, tyylikäs ja helppo, he listaavat.

Starckit ovat tehneet asuntoonsa omien mieltymystensä mukaisia muutoksia, kuten muun muassa lisänneet pohjaan yhden ylimääräisen vessan. Seuraavaksi on aika perehtyä pintamateriaalien valintaan.

– On ihanaa päästä vaikuttamaan oman kotinsa ratkaisuihin ja materiaaleihin. Ajatuksena on skandinaavisen raikas ja ajaton lopputulos, Minna ja Jan suunnittelevat.


AS OY RAISION METSÄTÄHTI


Osoite: Ketunleivänkuja 1 / 3 / 5 / 7, 21260 Raisio 
Asuntojen määrä: 16 kpl 
Asuntojen pinta-alat: 73,0 m² - 109 m² 
Arvioitu valmistumisaika: kevät 2020 
Rakennuttaja: Coura Asunnot Oy 
Rakentaja: Coura Oy 


MYYNTI:

Aki Ojanen
 Coura Asunnot Oy

Colin Kenton 
 Coura Asunnot Oy 

© 2018 Coura Asunnot Oy 
Kaikki oikeudet pidätetään